![]() |
Szukaj na Forum autoGALERIA.pl Nowości Migiem o... Testy Aut Tapety na Pulpit Opony i Felgi Ogłoszenia |
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat | Wygląd |
|
|
#21 |
|
redaktor autoGALERII
|
heheh
Adrenaline Motorsport Warsaw - najlepsze filmy warszawskiego stritrejsingu. polecam zwłaszca SR in Warsaw 2008 http://videos.streetfire.net/video/A...-SR_160185.htm - w razie czego dysponuję "haj resem"
Japońskie AWD - moc, komfort, drzwi bez ramek i pewność w każdych warunkach Włoskie FWD - podmienione na niemieckie FWD klekot Niemieckie RWD - silnik z tyłu, turbosprężarka, sztywny zawias, drzwi bez ramek |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Auto:
Honda Accord VIII 2.0 Exec
|
Tekst jak najbardziej wporzo.
Mogłoby być trochę więcej zdjęć ze środka. Ale film bardzo fajny, jak oglądałem za pierwszym razem to sprawił wrażenie trochę chaotycznego, za drugim razem dopiero go doceniłem. Na prawdę świetny! Co do samego auta, to nie sposób zgodzić się że jest jednym z ładniejszych w swojej klasie, dla niektórych najładniejszym. Osobiście bardziej podoba mi się hatchback. Jeździłem wersją 2.0 EXCLUSIV oraz 2.5 TOP. Piękna stylistycznie jest też wersja DYNAMIC, ale te dwie ostatnie oferowane są niestety poza autoryzowaną siecią dealerską Mazdy w Polsce. Jeśli miałbym wybierać to wśród tych dwóch ostatnich, ale jest kłopot z wyborem, bo TOP nie zawiera wszystkich elementów wyposażenia DYNAMIC. Wersja opisywana w teście jest właściwie wyposażona, ale brakuje paru szczegółów, np.skóry, której nie można dokupić. Ogólnie świetne autko. Mała lista zastrzeżeń: - silnik 2.0 wystarczający, ale przydałoby się coś ciutkę mocniejszego - zawieszenie troszkę za twarde na nasze drogi, szczególnie w wersjach na felgach 18" ( w DYNAMIC i TOP są w standardzie ) - pseudometalowe,plastikowe wstawki w kabinie wyglądają tandetnie. - stara płyta podłogowa z Forda Mondeo poprzedniej generacji - silniki troszkę wiekowe. Słowem pięknie opakowanie, ale technika troszkę w tyle. Niemniej Mazdę bardzo lubię i szanuję, a Japonia jako miejsce produkcji, powinna gwarantować bezproblemową eksploatację. Mam nadzieję że zawirowania wokół sprzedaży przez Forda udziałów w Mazdzie nie odbiją się na jakości tej ostatniej, może wręcz wyjść jej to na zdrowie...
Honda Rulez !!! Ostatnio edytowane przez Przemol ; 07-12-2008 o 23:33. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Cieszy, że mimo przynależności do koncernu Forda Mazda nie straciła (tak jak Nissan na "unii" z Renault) na niezawodności. Potwierdza to niedawny numer AŚ, w którym mazda 5 przejechała 100 tys. km bez awarii (lepsza od "5" była tylko... Mazda 6)!!! Pomimo płyty od starego Mondeo (zawieszenie tego auta uchodziło za wzór w klasie- kolejny plus
P.S. Mazda, to chyba jedyna firma, która "odtłuszcza" każdą następną generację swojego modelu
|
|
|
|
#24 | |
|
Cytat:
Po pierwsze w mojej opinii Wybierając kilka lat temu auto segmentu D, wybrałbym 6, lecz dzisiaj nie jest, to tak oczywiste. Mam podobne zdanie jak Samurai |
||
|
|
|
|
|
#25 |
|
Auto:
Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D
|
System audio BOSE jest montowany seryjnie w każdej szóstce?
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
W starej wersji, to była opcja, więc w nowej pewnie także.
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
redaktor autoGALERII
|
No tu akurat rzeczywiście masz rację.
|
|
|
#28 | |
|
Auto:
Honda Accord VIII 2.0 Exec
|
Niestety nie. Jako opcja dostępny w EXCLUSIVE - 3000zł. W wersji COMFORT niedostępny. Standart w DYNAMIC i TOP.
Cytat:
Proszę używać opcji edytowania postu. *Dj*
Honda Rulez !!! Ostatnio edytowane przez Dj Brabus ; 08-12-2008 o 13:34. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
redaktor autoGALERII
Auto:
C5
|
|
|
|
#30 |
|
Auto:
muscle car:P
|
"Redaktor Pławski podszedł do auta z zimną krwią" - to prawda:
bardzo wywazony tekst , fachowe slownictwo.... filmik , kurka nie wiem nad czym sie ludzie zachwycacie chociaż ma "momenty" generalnie chaotyczny jakis takis jest, jakby "nieudanie undergrandowy" , muziki za bardzo nie posluchalem , ale to wina mojego komputera najbardziej profesjonany filmik to chyba test SRT4 Calibra..hmmm? Auto: design bardzo udany: Mazda korzysta , choć umiakowanie , ze swoich fascynujących concept-carów , ta zwarta, jednolita filozofia designerska owocuje pozytywnymi rozwiązaniami w seryjnych modelach ( auta mają swój charakter , są troche ekstrawaganckie; cos jak Art&Science Cadillaca..)..popatrzcie na nią od frontu: widać ,że ta "twarz" coś wyraża bedzie wersja dwudrzwiowa? tę funkcje pełni chyba RX8, ale brakuje mnie takiej przeróbki a'la stare MX6 -pamietacie: dwoje drzwi i lekkie przetloczenia na nadkolu...ależ to było cool autko.. drobne zabiegi stylistyczne , a auto zyskuje indywidualny charakter.. ostatnio widzialem na ulicy sedana Subaru , i pomyslalem jak slodko by to auto wygladalo w szacie 2-drzwiowej........coraz mniej tego stylu:"personal luxury car" (to patent Amerykański: Monte Carlo, Riviera, Eldorado, ale potem fajnie interpretowane przez japonskie marki: Honda Accord Coupe , czy stara Toyota Solara)... z nowości bardzo fajnie wyglada Passat CC (kiedy bedzie test tego "bolida na łamach AG?...a jak juz bedziecie sie starac o Passata to o Scirocco nowe mozna zapytać...ten Volks to już wogóle rewelacyjnie wygląda.! ..... Przemol napisal , ze filmik trza obejrzec dwa razy żeby go "zrozumieć ",/żeby się podobał ? moze i tak uczynie
God bless America za Muscle Cars Ostatnio edytowane przez stanczyk ; 10-12-2008 o 21:45. |
|
|
|