![]() |
Szukaj na Forum autoGALERIA.pl Nowości Migiem o... Testy Aut Tapety Ogłoszenia Hipermarket Finansowy |
|
|
#2701 |
|
VIP
|
|
|
|
#2702 | |
|
Auto:
Egzotyczne, prestiżowe, wyróżniające się i co najważniejsze tanie.
|
Cytat:
|
|
|
|
#2703 |
|
Auto:
Jeszcze nie posiadam
|
http://bash.org.pl/539968/
<kamil17> siemka. co tam slychac? jak tam z olka ci sie uklada? <wacek111> siema. a wszystko ok. z olka tez dobrze ale ostatnio o maly wlos bym wpadl.. <kamil17> z czym bys wpadl? <wacekk111> bo wiesz ze ja mam pauline na boku, nie? ;> <kamil17> noo.. <wacekk111> i ostatnio (w prima aprilis) olka byla chora i nie mogla przyjsc do mnie i caly czas trula zebym to ja do niej przyszedl. a ja mialem chcice i chora nie bardzo chcialo mi sie posuwac. i w ogole jej starzy byli na chacie wiec lipe i tak bym mial, wiec wkrecilem olce ze zle sie czuje i nie przyjde dzis do niej. uwierzyla mi i wszystko bylo ok. teraz trzeba bylo tylko poinformowac pauline ze wpadne wieczorem do niej i sie pobzykamy :P napisalem esa: "siemka paula, wkrecilem olce ze zle sie czuje i nie ide do niej. wiec wieczorem wpadne i sobie ulzymy, ok? ;>" i omylkowo (chyba z przyzwyczajenia) wyslalem to do olki..... <kamil17> o ja pierdole.. <wacek111> i wiesz co ona mi odpisala? <kamil17> wal.. <wacek111> "tak, wiem, prima aprilis dzis :P" <kamil17> ... xDDDD Genialne |
|
|
|
|
|
#2704 |
|
VIP
|
Faillll
padłem
|
|
|
#2705 |
|
Auto:
|
Hahaha sie uśmielem
|
|
|
#2706 |
|
WYEMANCYPOWANA DIETA POSTMODERNISTYCZNA:
1. Jesli cos zjesz, a nikt tego nie widzial, to te kalorie sa niewidoczne i sie nie licza. 2. Tabliczka czekolady popita cola light popada w tzw. konflikt kaloryczny - traci co najmniej 80% swoich pierwotnych kalorii. 3. Gdy jesz w towarzystwie, licza sie tylko te kalorie, ktorych zjadlas wiecej niz inni. 4. Jedzenie lecznicze nigdy nie jest kaloryczne (np. czekolada na depresje, czerwone wino na serduszko, koniak na potencje, etc.). 5. Dbaj o sute posilki dla twej rodziny i przyjaciol - im grubsze twoje otoczenie, tym ty wydajesz sie chudsza. 6. Picie i jedzenie przed telewizorem sie nie liczy, bo to nie klasyczny posilek, tylko czesc rozrywki. 7. Dania z lodowki nie maja kalorii, bo - jak wiadomo - w lodowce jest zimno, a kaloria to jednostka ciepla. 8. Zalecam spozywanie posilkow na duzych plaskich talerzach - kalorie szybciej z nich paruja. 9. Produkty spozywcze o tym samym kolorze maja tyle samo kalorii (np. pomidory i dzem truskawkowy, pieczarki i biala czekolada, krwawa Mary i rzodkiewki). -- to takie prawdziwe XD |
|
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Auto:
|
|
|
|
#2708 |
|
Newsman forum
Auto:
.
|
Gdzie byli rodzice ?
"Synku, zobacz jak to jest być nie halo"
|
|
|
#2709 |
|
VIP
|
|
|
|
#2710 |
|
Moderator
|
Od samego patrzenia boli mnie kark i głowa:P
Srebrna lubi Octany... jak to Octa Wiem o czym myślisz śmieciu: „Strzelił sześć razy czy tylko pięć?” Szczerze mówiąc, w tej całej zabawie straciłem rachubę. Ale zakładając że to Magnum.44, najpotężniejszy pistolet na świecie i może elegancko odstrzelić ci głowę... musisz sobie zadać pytanie: „Czy mam dziś szczęście?” Masz śmieciu? W ofercie żółte papiery II oraz wyjazdy do sanatorium w Bananlandzie |
|
|
|