![]() |
Szukaj na Forum autoGALERIA.pl Nowości Migiem o... Testy Aut Tapety Ogłoszenia Hipermarket Finansowy |
|
|
#1 |
|
Lancia Delta HF Integrale nie ma wyglądu SLRa. Nie ma także 1000KM tak jak Bugatti Veyron ani 8 litrowego silnika tak jak Viper ale ma to coś co sprawia, że jak dla mnie jest ona piękna i bardzo chciałbym ją posiadać. Jak możemy wyczytać na stronie concept-rally to istnieje po prostu wokół tego samochodu pewna aura powodująca, że większość ludzi się w nim zakochuje, a w innych przynajmniej wzbudza zainteresowanie. Nie wykluczam takiej możliwości, że to właśnie ta magiczna aura przyciągnęła mnie do Integrale.
Co Wy uważacie o tym samochodzie? Dane techniczne: ![]() (c) concept-rally.com (c) lanciadelta.org (c) desktopmachine.com |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zbanowany
Auto:
sępie
|
Auto niewatpliwie ma historie, otoczke. LEcz do mnie i tak nie trafia
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ten samochód dla mnie to cudo cudeńko straszliwie mi sie podoba
|
|
|
|
#4 |
|
Prawde mowiąc to auto jest świetne. Bardzo mi się on podoba:> Na drodze rzuca się w oczy.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Lancia Delta Integrale - jak to dumnie brzmi..........
Ale poza nazwą i znakomitymi "występami" w rajdach, nie ma niczego szczególnego. Ot, ładny i szybki samochód. A tutaj filmiki z Deltą w roli głównej: Lancia Lancia 2
|
|
|
|
#7 |
|
Delta HF Integrale EVO 2 to dla mnie auto kultowe ( obok MB 190 EVO II , BMW M3 , Audi Quattro i Sierry RS Cosworth ). Osobiście jestem fascynatem motoryzacji lat 80 ( może dlatego , że to lata mojego dzieciństwa ).
Taka Delta na ulicy obok np. BMW Z3 czy Lexusa SC430 bedzie wydglądało jak "zwykły staroć" - uwage na nią zwrocą tylko osoby w temacie, i to jest TO. Najbardziej lubie jak jakiś stary nie pozorny samochodzik może dać do wiwatu jakiemuś "łysolowi" ( bez obrazy - sam jestem łysy ) w jego obwieszonej odpustowymi spojlerami furze |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Auto przepiękne(szczególnie w wersji rajdowej), silniki w tych wersjach ponad 600 km, rajdy mojego dzieciństwa to właśnie Lancia. Szkoda że tak mało ich się widzi na ulicach, kumpel miał kiedyś ale nawet nie wiem czy jeszcze jeździ, w moim mieście tylko jedna chyba jeździ(przynajmniej przed Wielkim Sprowadzaniem tak było)
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Witam,
A co myślicie o Lanci Delta 2 ... mam okazję kupic taki model z 1996 r. - wygląda naprawde super - interesuje mnie tylko ile może palić Pozdrawiam |
|
|
|
#10 |
|
Kiedys do pubu podjechal gosc taka Integrale i zagadalem do niego o tym aucie. Powiedzial ze to po prostu skarbonka i studnia bez dna - non stop lozyl kase do tego samochodu... Tak czy inaczej bardzo mi sie podoba
|
|